Кристина Милева показа новородения си син

Кристина Милева показа своя първороден син Кай, който се появи на бял свят на 14 януари.

Един от най-успешните модели зад граница сподели кадър в социалната мрежа Instagram, на който в прегръдките й лежи малкият юнак.

Кадърът на “Ивет фешън” от няколко години работи предимно в Америка. Тя е доста лаконична относно своя личен живот, след като приключи бурната й връзка с актьора Деян Донков, която бе публично достояние.

И макар да не разкрива мъжа до себе си, запознати обясняват, че половинката на Кристина е собственик на верига магазини за мода на име Васил. Двамата от години живеят в Щатите, но въпреки това са решили малкият Кай да се роди в България, пише столично издание.

„Той е най-добрият ми приятел – всеотдаен, грижовен, любящ. Имаме еднакви интереси и виждания за живота. Голяма късметлийка съм да го имам до себе си”
, заявява Милева за своята половинка.

„Винаги съм искала да бъда майка, но все чаках точният момент да дойде. Явно не съм попадала на правилния човек до мен. Преживях много разочарования в любовта”, разказва още моделът.

Кристина имаше дълга връзка с актьора Деян Донков. Двамата дори бяха на прага на олтара, когато моделът изненадващо го изостави. Запознати разкриват, че зад това нейно решение се крие бурния нрав и болезнената ревност на звездата на Народния театър.

Самият Донков вече от няколко години има връзка с друга катриса – Радина Кърджилова. След броени месеци двамата също ще се сдобият с момченце.