Кристина Агилера показа бебето си

Поп дивата Кристина Агилера най-накрая показа своето очарователно бебче.

Малката Съмър Рейн и гордата мама позират на корицата на февруарския брой на сп. People. А 5-месечната госпожица ни очарова с този изумително син искрящ поглед.

“Останах безмълвна. Тя беше буквално като ангел… Обзе ни едно спокойствие и се почувствах необяснимо свързана с нея и нейния дух”, разкрива Кристина. “Усмивката й осветява стаята и стопява сърцата на мама и татко. Тя се смее с един тон и е лесно да те разсмее. Просто искам да бъда там докато расте”, допълва още блондинката.

Певицата роди дъщеря на Матю Рътлър през август, с когото миналата година се сгодиха. От предишния си брак, изпълнителката има 7-годишен син Макс. “Те са в центъра на моята вселена”, категорична е Агилера.

Кристина в момента е в майчинство, но съвсем скоро ще се завърне като част от журито на музикалното риалити The Voice на NBC. “Определено не е лесна работа да жонглираш между майчинството и работата. Да си родител е работа на пълно работно време”, обяснява певицата пред People. ” Животът ми има толкова много различни движещи се части, но децата ми са в центъра, във фокуса, а всичко останало се измества около тях.”