Кристина Агилера отново е във форма!

На премиерата на шоуто за търсене на таланти The Voice Кристина Агилера се появи видимо отслабнала.  

Тя е талантлива, тя е и доста своенравна, с една дума – истински боец. И Кристина Агилера го доказа отново в шоуто The Voice, където се появи отслабнала и смайващо променена. Дълго време звездата, която изгря като клощаво момиченце, страдаше от рязко качените си килограми. И ето, че в крайна сметка успя да си върне добрата форма.  

На премиерата на четвъртия сезон на The Voice (оригиналът на Гласът на България) Кристина демонстрира с гордост стегнати крака, прибрано дупе и тънка талия, която беше подчертала с колан.

Преди и сега – забележима промяна не само във фигурата, но и в стила на Кристина 

Певицата пое на мисията да отслабне още през миналата година и при появата ѝ преди няколко дни резултатът си личеше. Пухкавите бузи и пищното дупе са изчезнали.

Категорично можем да кажем, че освен личен треньор, така и добър стилист е пипнал визията на Агилера. Виж само как изглеждаше преди трансформацията. Рокля, претрупана с аксесоари, прическа, която навява асоциации с кабаретна обстановка, тежък грим. С автобронзанта очевидно е прекалено, както и с блясъка по ръцете. 
“Новата Кристина” е вълниста руса коса, незабележим грим изцяло в нюд, двуцветен и стилен тоалет. Умерен ефект от автобронзант, разпусната коса и обувки на висок ток допълваха страхотната ѝ визия.

Определено бихме могли да кажем, че харесваме визията на Кристина повече отвсякога. “Духчето в бутилка” е намерило златната среда – нито твърде слабото момиченце, нито твърде пищната гранд дама.

Въпреки че присъства на премиерата на новия сезон на шоуто за таланти, Агилера вече не е сред журито. Тя беше заменена от младата майка Шакира.

Шакира стана част от журито на The Voice на мястото на Кристина Агилера


Снимки: Profimedia

Виж още:
Шакира облече Милан във футболен екип
Горещ тренд: Мики Маус в гардероба
DJ Тиесто стана дизайнер за Guess
Лятото е цветно в новата колекция на Deichmann
Кейт Мос отново стана лице на Liu Jo