Кристина Агилера е корица на МAXIM

Кристина Агилера повече от щедро показа на света невероятното си преобразяване. Певицата позира за корицата на MAXIM в изкусителни пози, демонстрирайки изваяно тяло.

Предполагаме, че Кристина с гордост е застанала пред фотообектива. И има защо. Сексапилната визия на Агилера си е абсолютно нейно постижение. Кристина отслабна с повече от 15 килограма и от пухкавата сладурана, в която се беше превърнала, отново стана истинска съблазнителка.

Изваяни, но щедри форми показва певицата на страниците на мъжкото списание. И, разбира се, споделя тет-а-тет неща за себе си.

“Аз съм земно момиче, удобно ми е в спортни екипи и мъжко бельо. Да се опитваш усилено да бъдеш секси е най-лошото нещо, което може да направиш. Сексапилът не изисква усилия.”, казва Кристина.

Очевидно обаче певицата го е постигнала. В червена сатенена рокля с дълбоко деколте, Агилера е по-секси отвсякога.

Но нека господата да не мислят, че могат да впечатлят поп дивата, правейки ѝ серенади! Блондинката подчертава, че най-лесният начин да се почувства странно и да побегне по най-бързия начин, е някой да ѝ прави серенада. Е, господа, предупредени сте. Но пък и горещата Кристина си има приятел.

Това не е първата изява на Агилера за мъжкото списание. През 2007 също се появи на корицата, макар и с доста по-различна визия. Тогава дивата, която изпя “какво искат момичетата” все още не беше забременяла и съответно качила килограми и изглеждаше, да си признаем, твърде слабичка. Сега обаче я намираме за доста по-апетитна и секси.

Харесвате ли новата Кристина?

Бременната Ким Кардашиян, заснета от Лагерфелд
Кола блъсна Луиза Григорова