Кристен Стюарт си изля душата

Как звездата е превъзмогнала страховете си как това я е направило по-силна? научаваме от откровеното й интервю в списание “V”.

Въпреки края на сагата Здрач, Кристен Стюaрт не престава да е в светлината на прожекторите. Особено след премиерата на дългоочаквания ѝ нов филм On The Road, с който самата Кей Стю много се гордее.

Изглежда младата актриса няма намерение скоро да забави темпото. Този месец тя грее от корицата на списание V в мрачна и леко готик фотосесия, и разказва за трудностите ѝ в откриването към другите хора.

“Разбрах, че можеш да се затвориш в себе си, да изградиш стени, които да те предпазват, но е много трудно,” разкрива звездата, която тази година имаше доста причини да се затваря в себе си, предвид че около нея се завихри грандиозен скандал с изневяра. “Но така няма как да разбереш хората. Затова сега се чувствам много по-добре, вече не се страхувам. Продължавам да твърдя, че въпросът не е в това да си безстрашен, а в това да приемеш страховете си и да ги използваш.”

Относно On The Road, Кристен споделя, че героинята ѝ Мерилу е доста силно момиче. “Когато си тийнейджър постоянно си задаваш въпроси. Но трябва да бъдеш окей със себе си, не трябва да смяташ, че нещо не е наред. Това го разбрах съвсем наскоро, а съм на 22. Мерилу го разбира още на 15.”

Стюарт не крие, че ролята на Мерилу е била трудна за нея. “Аз съм модерно, чувствително и нормално момиче. Трудно е да се оприлича на някой, в който няма грам разбиране. Персонажът ѝ е труден за изиграване.”

Виж още:
Кристен Стюърт ще участва в комедия с Бен Афлек
Кристен Стюарт и любовта ѝ към прозрачното