Кристен и Роб се събират отново?

Кристен Стюарт и Робърт Патинсън най-вероятно ще се съберат отново, смятат близки до двойката.

Източници са издали пред US Magazine, че Роб “все още е луд по Кристен”. Тя пък така и не успяла да преживее, че е изгубила любимия си, и се чувствала с разбито сърце.

Бившите са имали “много емоционална среща” в дома на Кристен в началото на август. “Те вероятно ще започнат отново от там, където приключиха” – казва приятел на изстрадалите влюбени. 

Честно казано, информацията малко ни изненада. След като вече се разделяха и събираха веднъж, Кей-Стю не ни изглеждаха в най-добрата си форма и беше очевидно, че изневярата на актрисата е оставила дълбока следа върху отношенията с най-известния “вампир” в света. Явно обаче любовта им се оказва по-силна от проблемите, щом двамата продължават да страдат един за друг и да се търсят.
Впрочем Кристен, която изневери на Роб с режисьора на “Снежанка и ловецът” по време на снимките, вече си беше спечелила славата на влюбчива актриса.

Искрите между нея и Патинсън също пламнаха на снимачната площадка. Когато започна да снима “Здрач” Кристен беше обвързана с актьора Микаел Ангарано. Много скоро обаче тръгна слух, че се е сближила с екранния си любим и извън филмовия сет. Измъчван от мълвата за изневярата, Микаел често-често прескачаше до Ванкувър, за да се види с актрисата. В крайна сметка връзката им не издържа, а скоро след раздялата таблоиди пуснаха снимки, доказващи романса на Кристен и Робърт.
Дали сега поредното събиране ще ги направи щастливи? Остава да научим, ако това се окаже факт! 

Снимки: Profimedia

Две горещи бразилки в Миконос
Body Language! Или кой показа тяло на Teen Choice Awards
Секс тайните на една порно актриса