Кристен Бел стана майка за втори път

Актрисата Кристен Бел и съпругът ѝ Дакс Шепърд станаха родители за втори път.

Кристен и Дакс са се сдобили с момиченце, което носи името Делта Бел Шепърд. Двойката вече има едно дете на 1 годинка, отново момиченце на име Линкълн. 
Двамата обявиха щастливата вест в своите профили в социалната мрежа Twitter и не изневериха на чувството си на хумор, с което са добре познати на своите фенове. 
“В момента естрогенът достигна критични нива! Успех, Дакс Шепърд. И добре дошла на този свят, Делта Бел Шепърд,” написа Кристен, към което съпругът ѝ допълни: “Делта Бел Шепърд е тук. Не прилича нито на Кристен, нито на мен, но все пак ще я задържим! #КоледаДойдеПоРано”.
Наскоро Бел сподели пред списание People, че изборът на име за второто бебе е бил доста по-труден. “Беше голямо напрежение, основно защото смятахме, че Линкълн е прекалено перфектно име. За щастие се споразумяхме.” А относно бременността ѝ тя допълва, че не е имала никакви трудности, за разлика от приятелките си, които не са имали такъв късмет. 
Кристен и Дакс започват връзката си през 2007, а се сгодяват през 2010. Въпреки това решават да отложат сватбата, в акт на солидарност към ЛГБТ двойките и многократно казват пред медиите, че ще се оженят, когато щатът Калифорния разреши гей браковете. Това става факт през юни 2013, а през октомври двамата сключват брак, след като Кристен предлага на Дакс в Twitter.
Снимка: Profimedia
Какво показаха БГ звездите тази седмица?
Камерън Диас се сгоди
Виолета Марковска потвърди, че чака дете