Крисчън Грей отново става баща

Джейми Дорнан, познат като Крисчън Грей от “50 нюанса сиво”, отново ще става баща, съобщава сп. People.

Актьорът и съпругата му Амелия вече имат двегодишна дъщеря Дулси. Двамата се сгодяват през ноември 2012 г. и се женят на частна церемония в Съмърсет пет месеца по-късно. По-късно той признава, че е бил “поразен по нея от самото начало”, добавяйки: “Аз съм по-влюбен в нея днес, отколкото бях в началото”.

Амелия е в началните месеци от бременността си, но все още не е ясно кога ще се появи на бял свят новия член на фамилията. Наскоро двойката бе забелязана на разходка и тогава стана ясна и щастливата новина за Джейми, който до последно криеше, че отново ще става баща. 

Въпреки че в момента Дорнан е един от най-желаните мъже сред актьорите, той заявява, че голямата слава не го е променила, но пък е повлияла на нормалния му начин на живот. “Искам да кажа, че живеем доста спокоен живот. Жена ми, аз и нашето бебе… ние не сме наясно с това, е истерията бе за кратко. Не сме били преследвани по улиците или нещо подобно”, казва актьорът.
Предишната по-сериозна връзка на Дорнан е с актрисата Кийра Найтли, с която излизат в продължение на 2 години. Разделят се през 2008 година, но остават в добри отношения.
Големият пробив на Джейми идва с ролята на Крисчън Грей в “50 нюанса сиво”, въпреки че вече е познато лице с ролята си на сериен убиец в британския сериал The Fall. Следващата част от поредицата – “50 нюанса по-тъмно” трябва да излезе по кината през февруари 2017 г

Вижте още:

50 нюанса Джейми Дорнан
Най-скандалните снимки на Джейми Дорнан!