Красотата на Джиджи Хадид, без цензура

Джиджи Хадид е момичето от корицата на новия брой на beauty изданието Allure. 

Красивата блондинка застава пред обектива на известния фотограф Патрик Демаршелие, позирайки в ефирни силуети с дантели, флорални мотиви и волани от последните колекции на Gucci и Valentino.

Зарязвайки имиджа на момичето от Калифорния с буйните коси с едри вълни, Хадид демонстрира много по-секси и чувствена визия, не само благодарение на романтичните тоалети, но и на къдриците и грима в смели цветове. 

На един от кадрите Джиджи сваля дрехите и позира гола върху гърба на кон. На друг моделът е в червена рокля, отново върху върху красивото породисто животно.

Ездата е един от спортовете, с който Джиджи и сестра й Бела се занимавали като по-малки, преди да прекратят, за да се отдадат напълно на моделството. “Не знам защо, но просто знаех,” казва Хадид за професията, която я привлякла още от ранна възраст. “Бях обсебена от фотографите и моделите. Изучавах снимките, но не само като модел. Вероятно виждам това, което много хора не виждат в моделите – многото работа. Това, че всъщност не си просто един обект в снимка.”