Кралското семейство поздрави Хари за рождения ден. Имаше ли скрито послание в пожеланията?

Честит рожден ден, Хари?

Днес принцът навършва 36 години и всички от кралското семейство се изредиха да му честитят в социалните медии. А последователите им пък побързаха да потърсят скритото послание в подбраните кадри за целта.

Кейт и Уилям избраха снимка от 2017 година, когато тримата заедно се състезаваха, за да подкрепят борбата за психичното здраве – кауза, свързана с благотворителна организация, която те споделяха. От тази година Хари и Меган се отделиха от общата фондация с херцозите на Кеймбридж.

Кралицата също избра да честити на внука си с кадър от 2017 година, на която тя дори не показва лицето си пред камерата.

Най-скорошният кадър, с който кралското семейство поздрави принца, бе този, който принц Чарлз публикува – от 2018-та.

Веднага потребителите в онлайн пространството забелязаха, че нито един от публикуваните кадри не е нито скорошен, нито включващ съпругата на Хари.

На Острова недоволството срещу Меган продължава дори след като младото семейство се премести в Америка. Последните новини за сделката на двойката с Netflix, която според слуховете е на стойност от над 100 милиона, предизвика вълна от публикации, в които британците заявиха, че ще бойкотират стрийминг платформата, ако видят филми с Меган и Хари.

Хари и Меган върнаха парите за дома си на данъкоплатците