Кралицата забрани сватба за Хари

Принц Хари и любимата му Меган Маркъл се отправят на романтична екскурзия до Африка и всички предполагат, че там ще се случи дългоочакваното предложение за брак. Да, ама не!

Източник от Бъкингамския дворец разкрива, Кралицата е против желанието на внука си да се бракосъчетае с актрисата. “Кралица Елизабет II е забранила на Хари да се ожени за Меган. Тя каза, че не е против връзката им, но Меган не може да бъде част от кралското семейство, тъй като тя не само, че няма благороден произход и британското гражданство, но вече е била официално омъжена”, разкрива източникът.

 

“И въпреки, че Хари се опова на факта, че баща му принц Чарлз, също е женен за разведена жена, Кралицата бе категорична и сложи ултиматум на своя внук – ако той иска да свърже живота си с тази жена, то трябва да се откаже изцяло от своите права и да се оттегли от двореца. След този разговор, принц Хари изглеждаше съвсем измъчен”, допълва още той.

Съвсем наскоро Хари призна, че никога не е искал да стане крал и мнозина коментират, че има голяма вероятност Хари да напусне стените на Бъкингамския дворец заради своята любима.

Снимки: Profimedia