Кой спечели Жена на годината?

Списание GRAZIA раздаде престижните си годишни награди на най-успешните дами на годината

На бляскава церемония във Военния клуб списание GRAZIA раздаде наградите Жена на годината, които отличават заслужилите дами в различни сфери от музика и телевизия до политика и спорт.

За седма поредна година, ефектната церемония събира на едно място най-вдъхновяващите личности от света на модата, изкуството, медиите, политиката, шоубизнеса. 12 от 60 номинирани дами получиха статуетката под звуците на заслужените аплодисменти на публиката.

Сред тях е министър Лиляна Павлова, която заяви: “Благодаря на списание GRAZIA за високата оценка, тази награда е много важна за мен,” както и Мария Силвестър, която грабна статуетка в категория Токшоу. “Живейте с широко отворено трето око и се харесвайте”, призова тя, оставайки вярна на собствения си стил.

GRAZIA връчи и три специални награди за особен принос. Кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова получи статуетка “Смело сърце” за силата и борбеността в битката с рака на гърдата. Председателката на „Български форум на бизнес лидерите“ Мария Шишкова получи приз за вдъхновение, а bTV Media Group бяха отличени за кампанията “Да изчистим България за един ден.”

Виж още на стр. ii