Кой пострада най-много от раздялата на Брaд и Анджелина

Несъмнено всеки развод е травмиращ за всяко семейство, но най-зле го понасят децата.

Мина близо година от раздялата между Брад Пит и Анджелина Джоли, но травмите от нея не могат да бъдат заличени. 11-годишната им дъщеря Шайло най-много страда, че не може да вижда баща си насаме. По време на бракоразводното дело, на Пит му бе разрешено да се среща с наследниците си само в присъствието на психолог.

Малката Шайло често плачела по телефона на татко си колко много иска да пренощува у тях. “Шайло не е същото дете, откакто Брад и Анджи се разделиха. Тя не разбира защо той не може да присъства на семейните им пътувания като това в Дисниленд. Пит вижда децата всяка седмица, но наистина му липсват усамотените срещи с Шай”, разкриват близки до двойката.

Тя прилича най-много на него, най-сложна и сензитивна е. Съюзът им е неразрушим и това, че са разделени, ги съсипва. Липсва и четенето на приказки от Брад двамата имат тайни скайп разговори посред нощ. Тя умолява майка си да й позволи да пренощува у баща си, но засега Анджи, която има пълно попечителство над децата, не склонява”, продължават източниците.

Снимки: Profimedia