Кортни Кокс се превръща във вдъхновение за Gen Z

Все по-близо до навършването на 60 години, Кортни Кокс обича да развенчава естетическите митове с доза самоирония. След видеата за менопаузата и уроците по здравословно хранене, сега тя експериментира със супер бляскав грим и доста младежка прическа.

Профилът на актрисата в Instagram е непрекъснат източник на вдъхновение за всички възрасти. Героинята от „Приятели“ и „Писък“ ще навърши 59 години през юни и все още намира хиляди възможности да покаже безупречната си форма, но и пословична самоирония.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Последният пример за това е видеото, публикувано в Instagram профила й. Вероятно вдъхновена от осемнадесетгодишната си дъщеря, звездата не оставя нищо на случайността.

Стайлингът с boyfriend дънки и къс топ подчертава невероятната й фигура, което от своя страна генерира дъжд от възхитени коментари.

Кортни Кокс знае как да използва правилно самоиронията

Както добре виждаме, гримът на актрисата има за цел да имитира максимално снимките със социални филтри. Ясноизразено контуриране, златни сенки за очи в комбинация с котешко око… а какво да кажем за nude молива за устни, които уголемява силуета на устните на звездата.

Всичко е толкова правилно подбрано за заснемането на този хитов клип, олицетворяващ самоиронията и тъжната реалност на младежите в 21 век.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кортни Кокс на снимачната площадка на „Scream 6“