Кортни Кокс получи своя звезда на Алеята на славата

Кортни Кокс най-сетне получи своя звезда на Алеята на славата. В понеделник 59-годишната американска актриса бе заобиколена от най-близките си хора, получавайки престижното отличие.

А в Интернет феновете на актрисата побързаха да отбележат отсъствието на други три звезди от сериала „Приятели“ – Дейвид Шуимър, Матю Пери и Мат Лебланк.

Мaкар проливният дъжд да се опита да попречи на събитието, това не успя да спре Дженифър Анистън и Лиса Кудроу да изнесат вълнуваща реч в чест на Кортни Кокс.

„За нас е голяма чест да сме тук днес, за да говорим заедно с вас като колеги, приятели и семейство“, споделиха те. „Срещнахме се преди почти 30 години“, добави Лиса, преди Дженифър Анистън да се намеси: „Не, не преди 30 години. Това е грешка.“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Jennifer Aniston fan ♡ (@anistonlvy)

Дженифър Анистън и Лиса Кудроу споделиха емоционални думи за Кортни Кокс

След като споделиха някои спомени от снимките на сериала, двете актриси станаха изключително емоционални. „Кортни, просто искаме да кажем, че сме много, много горди да те познаваме. Ти си олицетворение на наистина красиво, талантливо и най-важното, наистина добро, почтено човешко същество… Благодаря ти, че обогати живота ни“, каза Лиса Кудроу.

„Ти си едно от най-забавните човешки същества на земята. Нищо не ме прави по-щастлива от една шега на Кортни, тя винаги ни кара да се усмихваме. Толкова се гордеем с теб“, добави още Дженифър Анистън.

След церемонията Кортни Кокс също не остана безучастна и сподели няколко думи за своите приятелки. „Това са моите мацки, обичам ги. Те ме подкрепят по толкова много начини. Не е изненадващо, че излязоха под дъжда и го направиха и днес“, сподели тя пред Access Hollywood.

Дъщерята на Кортни Кокс, Коко Аркет, също присъства на събитието.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кортни Кокс на снимачната площадка на „Scream 6“