Кортни Кардашиян се раздели с младото си гадже

Кортни Кардашиян и младият й приятел Юнес Бенджима се разделиха след 2-годишен романс.

39-годишната риалити звезда е сложила край на отношенията си с 25-годишния модел. Той от своя страна веднага се отправи към Мексико, където бе заснет да се забавлява с друга жена. Това предизвика сестрата на Кортни. “Страхотни снимки от пътуването ти с момчетата,” не пропусна да се заяде Ким Кардашиян.

Кортни Кардашиян тренира в банята

Самият Юнес веднага се оправда след излезлите публикации, аргументирайки се, че е бил с още 12 приятеля и момичето е било едно от тях. Но те не са били заснети нарочно.

Колко опасна е диетата на Кортни Кардашиян?

Кортни и Юнес започнаха връзката си през 2016 г. и никой не вярваше, че това ще продължи дълго. Краят настъпи веднага след лятната им почивка в Италия, където Кардашиян бе придружена и от децата си. Напрежение между двамата се усети още тогава. Бенджима отправи някои доста спортни коментари под секси снимка на Кортни, на които тя е по бански. “Това ли трябва да покажеш, за да събереш лайкове,” гласи един от тях, като малко по-късно бе изтрит. Той обаче не остана незабелязан от феновете на риалити звездата, които веднага го атакуваха в Instagram.

Кардяшиян не е коментирала публично раздялата.