Защо звездите не искат да пеят на коронацията на крал Чарлз III?

Spice Girls и Хари Стайлс също отказаха да пеят на церемонията по коронацията на новия британски суверен.  Персоналът на крал Чарлз все още не е съобщил кои ще са звездите, които ще изпълнят своите хитови парчета на голямата сцена на замъка в чест на новите владетели.

Каква е причината за това? Списъкът с гости не само все още не е потвърден, но е и в процес на изготвяне. Множество артисти, които са били помолени да пеят, вече са отказали, съобщи The Sun ексклузивно.

Spice Girls, Адел, Хари Стайлс, Ед Шийрън и Роби Уилямс вече споделиха, че не могат да присъстват на събитието, защото са ангажирани с концерти и турнета.

За момента единствените потвърдили звезди са Гари Барлоу, Лайнъл Ричи, Марк Оуен и Хауърд Доналд от Take That, Кайли и Дани Миноуг, Андрю Лойд Уебър, който също написа песен, посветена на събитието.

Защо сър Елтън Джон няма да присъства на коронацията на крал Чарлз III?

Голям приятел на лейди Даяна и много близък с Чарлз и децата му, артистът присъства на всички големи събития на кралското семейство, включително сватби и погребения, оставяйки своя отпечатък с песните си.

The Sun разкри, че крал Чарлз е имал огромно желание Елтън Джон да присъства на концерта на 7-и май в Уиндзор, но звездата също е отказала присъствието си, защото ще бъде в Европа за своето турне.

Два месеца преди събитието, билетите за грандиозното събитие в Уиндзор са разпродадени, а Обединеното кралство се готви за най-масовото празнично събитие на века след коронацията на кралица Елизабет през 1953 г.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Крал Чарлз III разкри официалното лого за коронацията си