Константин Трендафилов и Дара са разделени

Писателят Константин Трендафилов разкри, че вече не е с певицата Дара. Това се случи при прекрачването на прага на Къщата на “ВИП Брадър”.

Попитан коя е жената до него, той обясни, че е “грациозна, пухкава, красива… котка”. Малко след това той категорично заяви, че си няма приятелка, което изненада феновете на двойката, които не очакваха тази новина.

Тазгодишният сезон на реалити предаването “Вип Брадър” е под надслов “Женско царство”. Разбира се, няма как подобно шоу да премине без скандали.

При влизането си в Къщата, певицата Ваня Костова най-сетне разкри защо е напуснала “Фамилия”Тоника”. “Напуснах заради жена. Ева се занимаваше с черни магии и злоупотребяваше с алкохола”, заяви легендарната певица. Малко след нея влезе и самата Ева, която отхвърли обвиненията.

Втората скандална двойка, около която ще се завърти интригата в шоуто е тази на плеймейтката Нора Недкова гримьорът Валентин Кулагин, които се изпокараха и дори стигнаха до бой в “Черешката на тортата”. “Абе, аз съм си родена за кралица”, категорична е Нора. Тя получи и специална задача, а именно да е “президент” в Къщата. Валентин пък бе избран за “вицепрезидент” от зрителите на шоуто.

Следващият участник във “ВИП Брадър” е победителката в Мастършеф България – Божана Кацарова. Стефан Николов познат като Стефан на Гала от “На кафе”, е шестият в Къщата на Големия Брат. Сред останалите съквартиранти, които влязоха са водещата Мира Добрева и актьорът Веселин Плачков, който съвсем скоро очаква да стане баща отново. Той и певицата Мариана Попова чакат дъщеричка.

Рапърът Ванко 1 също даде сериозна заявка при влизането си в шоуто. “Аз съм единственият рапър в България, който е на световно ниво, на нивото на 50 Cent. С моя потенциал щях да съм милиардер в чужбина, но пък съм роден в България”

Поредните участници са моделът Розмари Тишев, певицата Лора Караджова, “Мистър София” и фитнес инструктор Ричард Величков, рапърите Диона и Атанас Колев.

В Къщата влезе и една двойка – бизнесменът Петко Димитров и съпругата му танцьорката Яна Димитрова, които признаха, че влизат в Къщата, за да си починат от децата и да се наспят.