Колин Фарел отново постъпи в клиника

Лошото момче на киното Колин Фарел отново е постъпил в клиника за рехабилитация.

Преди обаче да започнем да го обвиняваме, че отново е сгазил лука, ще уточним, че го прави с “превантивна цел”.

41-годишният Фарел неведнъж е споделял за проблемите си с алкохола и наркотиците, в но последните 12 години полага огромни усилия и успява да се задържи “чист и трезвен”.

Оказва се, че Колин е имал една изключително натоварена година, в която е работил над три филма и в момент на слабост почувствал, че може отново да се подхлъзне.

Колин Фарел: “Бях влюбен в Елизабет Тейлър!”

“Последната година беше доста натоварена за него. Снима три филма един след друг, пое много ангажименти и се страхуваше, че може да изпусне нещата от контрол и отново да залитне към алкохола и дрогата. Той много добре осъзнава зависимостта си и е сигурен, че единственият начин да се справи е с професионална помощ. Беше въпрос на време да започне отново и той го разбра. Не искаше пак да се спусне в по наклонената плоскост,” разкрива приятел на звездата.

Колин Фарел е лице на Dolce&Gabbana

Фарел е постъпил в луксозната клиника Meadows в Аризона, където са се лекували Кейт Мос, Селена Гомес и Кевин Спейси. Самият Фарел е бил там през 2005 г., след тотално изтощение и злоупотреба с обезболяващи, предписани му за травма на гърба.

Снимки: Profimedia