Коя е идеалната жена според Райън Гослинг

Райън Гослинг разкри коя е идеалната жена за него. И едва ли ще изненадаме някой, ако ви кажем, че това е Ева Мендес.

„Тя е идеалната жена за мен“, обяснява актьорът. Той за първи път говори за връзката с Ева и за дъщеря им Есмералда и заяви, че нямат търпение да посрещнат първата си Коледа заедно.

„Това ще бъде първата ни Коледа с нашата дъщеря и наистина се вълнуваме много“, каза той и разкри някои доста любопитни неща за своята половинка. „Тя е обсебена от коледния албум на Hanson. Не искам да говоря с неуважение към талантливите деца от тази група, но мисля, че чух рекорден брой пъти техните песни.“

Освен това чаровният блондин обясни, че именно Мендес е неговата перфектна половинка и притежава всички качества, които е търсил в една жена. „Не мисля, че мога да искам повече“, казва той.

Двамата са заедно от 2011 година, а през през септември 2014 г. се сдобиха и със своята малка дъщеричка. Ева и Райън са известни с това, че крият личния си живот от медиите. До последния ден двамата пазиха в тайна раждането на бебето, както и цялата бременност на латино красавицата. „Неприкосновеността на личния ни живот е наш основен приоритет най-вече заради Есмералда“, призна наскоро Ева в списание Violet Gray.

Снимки: Profimedia

10-те най-култови филмови сватби

Най-стилните моменти на Брад и Анджелина