Когато маската е в повод за усмивка

Покажете креативността си с едно забавно предизвикателство.

Вероятно вече няма такъв, който да не се оплакал от задължителното носене на маски навън. На някои маската им разваляла визията, на други не им харесва, защото им се образувало акне, на трети пък гледката навън им се струвала твърде депресираща.

И макар и всички тези неща наистина да са неприятни, не можем да отречем нуждата от носенето на маските. А щом не можем да променим ситуацията, единственото, което ни остава, е да променим нагласата си към нея.

Една свежа идея как да направим точно това видяхме в профила на красивата Мария Горанова. Тя публикува своя снимка с маска с оригинален надпис, чрез който отправи позитивното си послание към света.

Не се учудваме, че оригиналното хрумване идва точно от Мария – нейното призвание очевидно е да радва останалите с оригиналността си. Тя е лицето зад стилните декорации на BestBaby, които красят всяко издание на нашата блогърска конференция #BringTheBloggers.

На събитията тя внася цвят и настроение в обстановката, а сега е готова да направи същото за всеки от нас с помощта на предизвикателството си.

С хитрата й идея можем изцяло да променим начина, по който гледаме на задължителните маски и да ги превърнем в стилен и забавен елемент във визията си, който е способен да промени изцяло нашия ден и този на всеки, който види нашето послание.

Затова и естествено от екипа ни се включваме в предизвикателството и се надяваме да ви мотивираме и вие да внесете малко позитивизъм в деня си.