Клеър Холт за раздялата на Нина Добрев и Иън Сомърхолдър на снимачната площадка на “Дневниците на вампира”

Нина и Иън, които бяха двойка както на екрана, така и в реалния живот, са успели да запазят приятелските отношения помежду си.

Нямало е драма на снимачната площадка на “Дневниците на вампира” – това споделя Клеър Холт, която се включи в екипа на сериала в по-късните му сезони, както и в другия проект от същата вселена “Древните”.

Въпреки че медиите спекулираха, че провалената им тригодишна връзка е създавала напрежение между Нина и Иън по време на снимките за сериала, Клеър споделя, че в реалност отношенията им са останали професионални.

“Аз участвах в “Древните” в този момент вече, затова не съм много сигурна за тайминга на случилото се, но наистина те се държаха много професионално. Никога не стана неудобно около тях, за което браво и на двамата”, споделя тя в интервю за подкаст. “Справиха се страхотно да поддържат нещата приятелски. Но е трудно, за много хора това е тежка задача.”

Самите Нина и Иън многократно опитваха да разбулят слуховете за отношенията си и през годините се снимаха заедно неведнъж, редом до новата избраница на Сомърхолдър, Ники Рийд.

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър сложиха край на слуховете

Припомняме, че актрисата с български корени се запозна с Иън на снимачната площадка на сериала и бързо химията между тях си пролича на екрана. Не много след това те започнаха връзката си и бяха заедно три години, докато през 2013 година се разделиха. Тогава Иън започна връзката си с Ники, която е била близка приятелка на Нина. През 2015 година Рийд и Сомърхолдър се венчаха с красива церемония в Малибу.