Кирстен Дънст очаква второто си дете

Кирстен Дънст и Джеси Племънс са в трепетно очакване!

За корицата на списание W Кирстен позира заедно с Ел Фанинг и Рашида Джоунс във фотосесия, вдъхновена от 80-те. На втори поглед обаче виждаме и още един участник в кадъра – бъдещият четвърти член в семейството на Дънст и годеника й Джеси Племънс.

На снимката за списанието си личи ясно, че на актрисата от “Спайдърмен” отново й предстои да стане майка, макар и да не знаем в кой месец е все още.

Дънст за втори път споделя подобни щастливи новини по креативен начин. Когато през 2018 година Кирстен разкри новината, че е бременна за първи път, тя избра да го направи чрез новата кампания на марката Rodarte. Сега тя отново се довери на модната къща за тоалета си, с който позира на корицата.

Звездната двойка се запозна на снимачната площадка на втория сезон на продукцията “Фарго”. Двамата за първи път са забелязани да се целуват през май 2016 г. в Калифорния, едва месец след раздялата на Дънст с Гарет Хедлънд, с когото имаше 4-годишна връзка.

Малко след това Кирстен и Джеси изненадаха всички, обявявайки годежа си. Първото си дете, Енис, пък посрещнаха през 2018 година.

Popular