Ким Кардашиян плакала цял ден заради подигравките с роклята й

Ким Кардашиян плакала цял ден, след като видяла меметата с роклята й от Met Gala 2013.

Бременната Кардашиян тогава се превърна в хита на събитието заради странния си тоалет. В мрежата на следващата сутрин се появиха стотици мемета с Ким и роклята й, оприличена на диван.

“Бях в напреднала бременност и много подута, така че още в началото се чувствах много несигурна какво да облека. Роклята, с която се появих, беше създадена от Рикардо Тиши в два варианта, в черно и на цветя. Аз смятах, че трябва да изберем черната, но Рикардо настояваше да нося тази с цветята” – обяснява Ким.

Флоралният принт обаче е малко старомоден. А комбинацията с ръкавици от същата материя превръща Ким в нещо като закръглено руло, покрито с плат. Масово я оприличават на тапициран диван. Ким споделя, че единствено близначките Олсън са я поздравили за тоалета й онази вечер.

Все пак, в следващите години Ким Кардашиян получи своето модно възмездие. Последната й поява на Met Gala бе с много ефектен латексов тоалет, покрит с водни “капки” от кристал. Визията извоюва на Ким място в листата на най-добре облечените.

 

Popular