Ким Кардашиян уволни бодигарда си

Ким Кардашиян уволни бодигарда си, след като бе нападната и обрана по време на визитата си в Париж.

Риалити звездата без оставена без охрана и тя преживя най-големия кошмар в живота си. Телохранителят Паскал Дювие изтри всички свои снимки и споменавания на прословутата си работодателка след инцидента.

Макар в началото Ким да бе споменала, че не го вини за случилото се, явно е променила решението. Неговото отсъствие по време на обира пък породи редица въпроси. Бившият бодигард на покойния Майкъл Джексън – Мат Фийдс, заяви своето учудване, че риалити звездата е оставена напълно сама в хотел в Париж. “Това е напълно недопустимо. Интересното е как крадците са разбрали, че Паскал не е с Ким, и са дръзнали да я нападнат?”, пита Мат. Той пита и защо самата Ким парадира със скъпоценностите си и не е наела специален телохранител само за тях.

От своя страна Дювие излезе и с изявление относно случилото се, което обаче по-късно изтри. “Криминалното деяние, което беше извършено в Париж срещу Ким Кардашиян, е едно от най-отвратителни неща, които съм виждал и чувал. Имаме улики и следи и ще ви открием. Обещавам ви. Забъркахте се грешния човек, вие сте слаби, защото нападнахте жена. Без повече изявления към този момент. Моля, уважавайте личното пространство на всички замесени и на семейството”.

Инцидентът с Ким Кардашиян се случи в понеделник. Тя бе нападната и обрана в собствената й хотелска стая, където е оставена сама. В този момент нейният бодигард е охранявал сестрите й – Кортни и Кендал.