Ким Кардашиян ще става правист

Ким Кардашиян разкри, че е започнала да учи право и е започнала стаж с надеждата до 2022 да стане правист.

От миналото лято насам Ким е започнала да учи от вкъщи право, след като детската й мечта да стане правист се разпали отново покрай защитата на Алис Мари Джонсън.

Тогава Кардашиян е била привикана в Белия дом като цивилна да говори в полза на освобождаването на Алис. “Стоя в Стаята на Рузвелт и до мен е съдия, който е вкарал в затвора влиятелни хора и престъпници, и си мисля: “Искам да знам повече за всичко това”, звездата разказа пред списание Voguе.

Затова и сега изучава законите и е започнала стаж в Сан Франсиско. Така според законодателната система в щата Калифорния ще има възможността да се яви на изпит по право през 2022.

Ким Кардашиян срещу престъпленията в модата

След него ще учи още три години и ще може да се яви на втори изпит, който ще я направи пълноправен адвокат, без да е посещавала университет или колеж.

В интервюто си казва, че макар и да е започнала да учи след посещението си в Белия дом, мечтае да стане правист още от детството. Баща й, Робърт Кардашиян, е бил бизнесмен и адвокат и покрай него Ким е имала досег с този свят. Признава си, че като малка тайно е разглеждала документите в офиса му.

Сега, когато активно изучава предмета, казва, че разбира материала лесно, но постоянното четене я затруднява.

Ким Кардашиян и армията й от двойнички

Ким Кардашиян: Аз съм виновна, че всички знаят за четвъртото ни дете