Kим Кардашиян с първа гола снимка след раждането

Ким Кардашиян определено оставя вярна на стила си! Риалити звездата отново свали всички дрехи, и то след по-малко от три месеца след раждането на сина й Сейнт.

Ким публикува голо селфи в банята, което веднага бе пуснато в социалната мрежа Instagram. “Когато нямам какво да облека“, коментира тя.

35-годишната брюнетка е цензурирала снимката, за да бъде допусната в социалната медия. Тя е закрила интимните си части с черни ленти, но дори така кадърът не оставя много на въображението и се радва на огормен интерес от страна на милионите й последователи.

Повечето хора определено се възхищават на вида на Ким, която изглежда доста добре за родила преди три месеца жена. Мнозина обаче констатираха, че снимката е стара и е от миналата година, когато Кардашиян се появи с къса руса коса по време на Седмицата на модата в Париж.

По-късно Ким отговори на критиците си, като публикува още една снимка, на която е напълно гола. Тя публукива черно-бял кадър, на който е без дрехи и е прикрила интимните си части с помощта на ръцете си. И тази снимка най-вероятно е стара, предположиха почитателите й.