Неочакваната японска ваканция на Ким Кардашиян и нейните деца

Ким Кардашиян отлетя за Япония. 42-годишната бизнесдама публикува различни снимки от семейния си престой в Токио. Бившата съпруга на Кание Уест посети „Sanrio Puroland“, парк, посветен на „Hello Kitty“, заедно с дъщерите си Норт и Чикаго /9 и 5 г./. За тази цел емблематичното трио бе заложило на тоалети в изцяло розов цвят.

Малко след това, риалити звездата не пропусна да отиде в бар с таралежи, намиращ се в сърцето на Токио. С нея бяха Сейнт /5 г./, както и Пенелопе /10 г./ – дъщерята на Кортни Кардашиян и Скот Дисик.

В кадри, публикувани този вторник, 4-ти април, Ким ни демонстрира сладко разбирателство с очарователните животни, защитавайки ръцете си с чифт ръкавици.

Семейството на Ким Кардашиян посети и увеселителния парт „Universal Studios

„Най-страшното каране в живота ми, но беше толкова забавно!“, написа Ким в „story“. Часове по-късно американската риалити звезда сподели и поредица от снимки от следобедното си каране на картинг с четирите малки деца.

„Бързи и яростни“, гласи надписът под фотографиите.

В края на февруари, 42-годишната американка стъпи на европейска земя, за да присъства на Седмицата на модата в Милано. Поканена на първия ред на модното шоу на „Dolce&Gabbana“, тя предизвика сензация с невероятната си визия.

И има защо, все пак тя е лицето на най-новата кампания на италианския лейбъл.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ким Кардашиян иска ново гадже