Ким Кардашиян разкри най-големия си недостатък

Ким Кардашиян призна, че псориазисът е най-големият й недостатък.

Тя вече се е научила да живее с този проблем, но когато научава за него през 2010 г., просто полудява. Тя изпаднала в шок, тъй като болестта се проявява с големи червени петна по тялото, които ужасно много сърбят. Ким забелязала белезите първо по краката, а след това и по останалата част на тялото си. След като научила, че тази болест е нелечима, тя се притеснила, че цялото й тяло ще се покрие с болезнени петна и това ще сложи край на кариерата й. “Работата ми се върти около рекламни кампании и фотосесии по бански. Представете си какво ще ме направят таблоидите, когато видят тези петна по тялото ми”, обяснява Кардашиян.

Майката на Ким – Крис Дженър, я успокоила, че и тя на времето е имала псориазис, но го контролира със спокоен начин на живот. “Вече не се старая да прикривам петната. Минаха толкова години и вече съм окей със състоянието си. Понякога просто чувствам, че това е моят най-голям недостатък и всеки знае за него, така че защо да го крия?”, заявява звездата.

“Всеки човек с псориазис има различни симптоми. Понякога с обриви и сърбеж, понякога с рани. Моята кожа пламва от време на време по различни причини. Винаги имам надеждата да се излекувам, но в същото време съм приела болестта като част от това, което съм“, казва още Ким. Тя признава, че досега по време на фотосесии е прикривала петната с помощта на малко коректор.