Ким Кардашиян отново промени цвета на косата си

Ким Кардашиян за пореден път вмени цвета на косата си и от брюнетка стана блондинка.

Нищо ново, ще кажете вие! Ким повтори платинено русия цвят на косата, с който се появи на Парижката седмица на модата през март миналата година. Тогава тя бе с актуалното каре, но този път не се отказа от дългите коси.

Тя дебютира с новата си визия на шоуто на своя съпруг Кание Уест – Yeezy 3, което се проведе снощи в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк. Риалити звездата приличаше повече на кукла Барби – с изрядно права коса и тоалет с дълбоко изрязано V-образно деколте, което подчертава големите й гърди. Младата майка се бе загърнала с пухкаво късо палто.

На ревюто на Кание дойде и цялата фамиалия Кардашиян-Дженър. Клои се присъедини към компанията заедно с бившия си съпруг Ламар Одом. Разбира се, не липсваха Кортни Кардашиян, Крис, Кендал, Кайли и Кейтлин Дженър, както и малката Норт Уест. Всички бяха координирали визиите си и се появиха облечени изцяло в бяло. За стайлинга им се бе погрижил самият Уест.

“Може ли да поговорим за факта, че шоуто на мъжа ми в Медисън Скуеър Гардън беше разпродадено?!?!?!?! #ГордаСъпругаTweet”, написа Ким след събитието.