Ким Кардашиян ходи на уроци по актьорско майсторство

Ким Кардашиян може да се похвали с много успехи в много области, но киното не е сред тях… или поне не на този етап. Суперзвездата може да се похвали с редица второстепенни роли във филми и телевизионни сериали, където често играеше себе си, но нищо повече.

Въпреки това, Ким съвсем наското спечели ролята в емблематичния сериал „American Horror Story“ и това ще се окаже поредната градиозна стъпка в кариерата й.

Всъщност кралицата на риалити предаванията е приела този ангажимент толкова сериозно, дотолкова, че е започнала да ходи на уроци по актьорско майсторство и се подготвя, за да може да влезе в образа си подобаващо.

Ким Кардашиян ни учи, че няма мечта, която да е твърде голяма и недостижима

До преди няколко години ни изглеждаше направо невъзможно да не я видим на корицата на което и да е модно списание, а днес тя се превръща в истинско олицетворение на успешната бизнес дама.

Затова сме убедени, че по-силна от всякога, тя ще се появи на снимачната площадка на поредното предизвикателство, готова да се срещне лице в лице и с най-опитните актьори.

„В края на месеца ще започнем да снимаме частите, които силно ме вълнуват, дори ако цялата продукция вече е започнала заснемането от известно време. Толкова съм развълнувана. Емоцията обаче се превръща и в напрежение, защото това е опит, който ще ме изпитва много. Определено излизам от зоната си на комфорт, но е добре да опитам нещо ново и да се развивам за в бъдеще“, споделя Ким.

Все още нищо не се знае за ролята, в която ще видим звездата и все още няма как да бъдат разкрити повече подробности, но едно е ясно, а именно, че този сезон на „American Horror Story“ ще бъде базиран на предстоящ роман, който ще бъде като страшна приказка в стила на „Бебето на Розмари“.

Така че, нека се подготвим за много писъци и ужасени лица от Ким Кардашиян.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност