Феновете на „American Horror Story“ бойкотират Ким Кардашиян

Съобщението за участието на Ким Кардашиян в „American Horror Story“ предизвика доста противоречия сред феновете на сериала, които дори са готови да бойкотират дванадесетия му сезон.

Всичко започна, когато в социалните мрежи започна да циркулира тийзър, в който бе разкрито не само завръщането на Ема Робъртс, но и напълно неочакваното включване на Ким Кардашиян към актьорския състав на хитовия сериал.

Въпреки че мнозина споделиха, че са ентусиазирани от присъствието на една от сестрите Кардашиян в новия сезон, много други веднага изразиха разочарованието си, като обявиха, че дори искат да саботират 12-и сезон на шоуто в случай, че бившата съпруга на Кание Уест се включи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kim Kardashian (@kimkardashian)

„Последните новини потвърждават, че няма да гледам този сезон“, написа потребител в социалните мрежи под новината за присъствието на Ким в „American Horror Story“, сигурен в слабите актьорски умения на риалити звездата.

„Няма да подкрепя никакъв бизнес на семейство Дженър-Кардашиян. Това е!“, „Ким Кардашиян – актриса? Това е най-ужасяващата част от целия сериал!“, „Ким в актьорския състав? Няма да гледам този сезон“ и „Имах много големи очавания, но продуцентите винаги успяват да прецакат всичко“… Тези и много други коментари са само част от многото негативизъм, съпътстващ новината за включването на Ким в новия 12-и сезон на сериала.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от FX Networks (@fxnetworks)

Райън Мърфи е изключително впечатлен от актьорските умения на Ким Кардашиян

В крайна сметка, преди Ким вече е имало много други герои, които са участвали в сериала, въпреки че не са били актьори. Нека си припомним включването на Адам Ливайн, Наоми Кембъл, Стиви Никс, Чез Боно и Ерик Стоунстрийт.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ким Кардашиян се присъединява към „American Horror Story“, сезон 12