Ким Кардашиян е заслужила всичко, което има

Ким Кардашиян беше изненадана, че всички в интернет й се ядосаха, когато тя каза, че хората трябва да си вдигнат “шибания задник и да работят”.

В последния епизод на The Kardashians, тя коментира случилото се и сподели, че е в шок от гнева на широката публика.

Всичко започна по време на интервюто с Variety, в което основателката на SKIMS даде някои полезни съвети на други жени, собственици на бизнеси, които искат да натрупат същото богатство като семейството й.

„Вдигни си шибания задник и работи“, каза Ким. “Изглежда, че никой не иска да работи в наши дни. Трябва да се обградите с хора, които искат да работят.”

Въпреки че оттогава звездата настоява, че коментарът „е бил изваден от контекста“, това не попречи на хората да се противопоставят на нейното разбиране, както се включиха и нейни бивши служители, които обвиниха клана Кардашиян-Дженър в даване на мизерни заплати срещу наистина тежка работа.

В новия епизод на риалитито Кардашиян сподели: „Унизена съм. Не знам какво да правя, защото очевидно… всичко е по моя вина“, казва тя по време на телефонен разговор с майка си. Крис я уверява:  Не си виновна, скъпа, хората не са разбрали откъде идваш.”

А когато дойде време тя сама да говори с камерите добави: „Когато направих това изявление, то не беше общо изявление към всички жени, защото виждам, че жените работят усилено и уважават работата, която вършат всеки един ден. Най-важните хора в живота ми оформиха кариерата ми и ми помогнаха да стигна до мястото, където съм днес, всички са жени, така това изказване наистина се разбра погрешно и много съжалявам. “

И продължи: „Казах това за работещите хора. Вярвам ли в това? Да. Вярвам, че трябва да работите усилено, за да направите нещо…и разбирам, че … че на много хора не им бяха дадени същите възможности като на нас.”

И тогава Клои подкрепи сестра си с думите: „Имахме откачени и страхотни възможности, но също така свършихме и много работа. Без значение какъв би бил твоя отговор, хората биха те разпънали на кръст, защото винаги ще кажат: „Е, какво знаеш ти? Ти си родена със сребърна лъжица в уста.”

За да докаже, че са нещо повече от група щастливи богати деца Ким разказа историята, когато техните родители е трябвало да продадат дома си в Хидън Хилс, квартал предпочитан от знаменитости със среден доход на домакинство от $250 000.

“Да, израснахме привилегировани, но хората не знаят историята за баща ни и майка ни, които трябваше да продадат къщата си, защото не можеха да си я позволят и трябваше да се преместят в апартамент.“, каза тя.

И добави: „Хората биха предположили, че съм получила всичко в телевизионно шоу, но това да съм в риалити шоу, да не говорим за момиче от риалити шоу със секс запис, не отваря врати. Винаги съм чувствала, че трябва да работя допълнително и още повече, за да бъда взета на сериозно и хората да забравят за миналото ми.”