Кики Палмър е бременна с първото си детенце

Носителката на Еми обяви по време на дебюта си като гост на „Saturday Night Live“, че е бременна с първото си дете. А нейният приятел не изчака особено много и ни зарадва със сладка снимка, която качи на стори в Instagram.

Партньорът на актрисата публикува кадър, на който тя е облечена в плетена рокля и гушка бременното си коремче, седейки в ресторант. „2023“ гласи надписът към въпросното стори.

Дариус, брат на актьора от „Insecure“ Сарунас Джаксън, и Кики дълго пазиха връзката си в тайна.

На 3 декември той сподели повторно селфи, което звездата вече бе публикувала в собствената си история в Instagram, показвайки ни двамата зад кулисите на SNL с останалата част от нейния антураж.

29-годишната Кики Палмър потвърди бременността си по време на своя монолог в SNL

„Носят се някои слухове, хората в коментарите ми пишат: „Кики има бебе, Кики е бременна“. Затова искам да ви кажа цялата истина. Да, бременна съм!“, добави актрисата.

А веднага след това разкри и бременното си коремче. Нейна братовчедка дори сподели в Instagram видео от момента, заснето от нейното VIP място в Studio 8H.

Но това не е всичко. Кики Палмър продължи по време на монолога си: „Опитвах се толкова много да го скрия, защото има множество неща, които се случват. Но честно казано, това бе най-голямата благословия и съм толкова развълнувана. Хора, аз ще ставам майка.“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кортни Кокс на снимачната площадка на „Scream 6“

Hero Slider