Киану Рийвс на червения килим с новата си приятелка

Киану Рийвс официално е обвързан отново. На галата за изкуство и кино “LACMA” Киану представи новата си приятелка – художничката Александра Грант.

Въпреки че само преди няколко месеца Киану сподели, че си няма никого, сега изглежда нещата са се променили. Вчера актьорът се появи с новата си приятелка на официално събитие.

Вижте снимките от вечерта в галерията.

Грант е на 46, което я прави с 9 години по-млада от актьора. Макар и към този момент Рийвс да отказва коментари за връзката им, знаем, че Александра е илюстрирала книгата му “Ode to Happiness” през 2011 година. Шест години по-късно двамата отварят издателство “X Artists’ Books“.

Целият свят се зарадва на новината за Киану, след като той години наред е познат като нещастен в любовта, но успешен в кариерата си актьор. Причината за това е трагичната история с първата му голяма любов – Дженифър Сайм.

Двамата се срещнали през 1998 година и веднага се влюбили един в друг. Година по-късно те вече очаквали първото си дете, но за съжаление бременността е била неуспешна. След това двамата не можели да преодолеят мъката и се разделили, но останали приятели.

Киану Рийвс признава: “Аз съм самотен мъж”

Точно година и половина по-късно, тя загива в катастрофа и загубата причинява на Киану тежка депресия. Дълго време той не може да продължи напред и всичките му останали опити за връзка се провалят след това. Да се надяваме, че това ще се промени с Александра!

Уинона Райдър и Киану Рийвс: Ние сме женени