Ким отмени бебешкото си парти

Ким Кардашиян отмени бебешкото парти, след като нейния зет Ламар Одом бе приет в болница в критично състояние.

Риалити звездата, която очаква второто си дете от Кание Уест, заяви, че отменя партито, за да е до семейството си и до сестра си Клои в този труден момент.

Ким дори вече е била планирала събирането в чест на бъдещото й дете, което трябваше да се състои в събота. Според източници на E!News, партито е било вдъхновено от филма от 1998 година – Troop Beverly Hills, а домакин е щяла да бъде близката й приятелка Алисън Азоф.”Тя е напълно фокусирана върху случилото се и точно сега е в болницата заради Клои”, казва източник пред E!News.

Докато Ким и всичките й сестри са в болницата в Лас Вегас при Одом, за децата на Ким и Кортни се грижи не кой да е, а самият Кание Уест. Дори Кендал Дженър се е върнала от Седмицата на модата в Китай и веднага е отишла при семейството си. Братът Роб Кардашиян, който не е в много добри отношения с фамилията, също е плътно до роднините си в този момент. “Моля се денонощно за моя брат”, написа Роб в Instagram. “Моля ви, молете се за Ламар #нашият боец”, написа от своя страна Крис Дженър.

Ламар бе намерен в безсъзнание в Невада във вторник следобед. Той веднага е откаран в болница, където лекарите и до днес се борят за живота му. Клои и Ламар все още са женени и тя е тази, която ще трябва да вземе тежките решения за неговия живот, ако се стигне до този момент.

Те са наясно, че това е последното им сбогом с него, но се молят за чудо. Знаят, че Бог има силата да го излекува, но това е наистина последната им надежда в този момент. Много е зле“, коментират запознати.

Снимки: Profimedia
Кайли Дженър получи Ферари от гаджето си
Кайли Дженър най-после си призна за инжекциите
Кардашиян счупиха още един рекорд