Ким Кардашиян роди момиченце!

Ким Кардашиян и Кание Уест станаха родители на момиченце в събота. 

Ким е приета в болница Cedars Sinai рано в събота сутрин. Очевидно последното попълнение към клана Кардашиян не е имало търпение, защото се появява на бял свят цял месец по-рано – терминът на Ким беше през юли. 
Въпреки многобройните спекулации дали Кание ще присъства на раждането на първото си дете или не, E! News съобщават, че таткото през цялото време е бил до Ким. Бебето е родено по естествен път и тя и Ким се чувстват добре. 
Все още не се знае какво име ще носи момиченцето, но е много възможно то да започва с “К”. Риалити звездата от Keeping up with the Kardashians също така споделила, че тя и Кание искат презимето на дъщеря им да е Донда – името на майката на рапъра. 
По-рано този месец, след като звездата обяви пола на детето си на живо в риалити предаването, тя сподели, че много се радва, че ще имат момиче и че Кание винаги е искал да има дъщеря. 
Откакто се разбра, че двойката чака дете, имената им постоянно присъстваха на първите страници на таблоидите, като темите варираха от проточилия се развод на Ким с Крис Хъмфрис (който беше завършен едва този месец), противоречивия избор на дрехи за бременността и съвсем преди няколко дни новината, че Кание й е изневерил с моделка
Междувременно се появиха информации, че бебето всъщност не е родено преждевременно. 

Ким е излъгала за термина си?

Още на стр. ii