Ким Кардашиян прати Норт на психиатър

Ким Кардашиян и Кание Уест имат проблеми с малката Норт след появата на сина им Сейнт.

Каката не можела да приеме факта, че вече си има братче и няма да е център на вниманието у дома. Именно затова тя проявявала изключителна ревност спрямо своето братче. Норт искала както цялото внимание на мама и татко да бъде само и единствено за нея, така и всички играчки. 



Разбира се, Ким и Кание давали мило и драго и за двете си деца и ги обсипвали с всякакви глезотии, но фактът, че вече няма да е единствената, правел Норт изключително кисела. Тя непрекъснато се сърдела и започнала да прави всичко напук на родителите си.

Близък до семейството издава, че това положение изнервяло адски много току-що родилата Ким.

 Тя споделяла с приятели, че имала чувството, че в момента отглежда две бебета. Това поведение на глезената Норт накарало родителите й да се обърнат за помощ към поведенчески терапевт, който да помогне на дъщеря им по-лесно да свикне с новата ситуация.

Ким стана за втори път майка в началото на декември. С Кание кръстиха сина си Сейнт, тъй като той бил истинска благословия за тях, заради трудностите на брюнетката със зачеването. Малкото момченце се роди три седмици преждевременно, какъвто беше случаят и с Норт. И в двата случая лекарите предизвикаха раждането заради усложнения с бременността.

Второто дете на Ким и Кание идва на бял свят след много усилия от страна на лекарите, които извършили три възстановителни операции на матката на звездата, която била прекалено увредена след усложненията от бременността ѝ с Норт. 
Снимки: Profimedia

Ким Кардашиян и Кание Уест се сдобиха със син
Ким Кардашиян обяви името на сина си
Козметиката, без която Ким Кардашиян не може