Ким Кардашиян изгря на корицата на Rolling Stone

Ким Кардашиян е повече от откровена пред екипа на списание Rolling Stone, чиято корица краси този месец.

Облечена в червен копринен сутиен, който подчертава огромния й бюст, риза и моряшка шапка, съпругата Кание Уест грее в юлския брой на изданието. И признаваме й го, показва доста голямо самочувствие. “Аз съм толкова по-умна, отколкото ме представят”, категорична е Ким.




Тя не избягва дори болезнени теми като секс видеото с бившето й гадже, но така и не разкрива кой е виновникът за изтичането на секс записа. “Държим това в строга поверителност, така че не мога да говоря”, казва Ким и продължава: “Аз наистина не мисля за това. Мислех за видеото дълго време. Но когато преживея нещо, го погребвам”.

Тя говори за покойния си баща Робърт Кардашиан, който защитава О Джей Симпсън в процеса срещу него за убийство. Тя дори разкрива, че Симпсън се мести за кратко да живее в техния семеен дом. “Определено взимам страната на баща ми. Ние винаги сме мислели, че баща ни е най-умният човек на света, а той наистина вярваше в невинността на своя приятел”.

Ким разкрива, че е научина за истинската същност на втория си баща – Брус Дженър, вече Кейтлин, като била на 22 г. Тя го заварила да й носи дрехите у дома и изпаднала в шок. Брус обаче я помолил да крие тайната му, която тя издава единствено на своя съпруг Кание в деня на тяхната сватба. Да приеме новата самоличност на своя втори баща й помага Уест, като й заявява: “Ако не можеш да бъдеш истински и не можеш да живееш живота си така, какво друго ти остава?”.

Шифърът на Кардашиян

Звездите, които не остаряват