Ким Кардашиян и Кание Уест чакат второ бебе

Мечтата на риалити звездата Ким Кардашиян се сбъдна – тя отново е бременна и заедно със съпруга си Кание Уест чакат второ дете. 

Новината беше разкрита в трейлър след епизод на семейното шоу Keeping Up With The Kardashians. “Взех резултатите от кръвните тестове, бременна съм,” споделя щастливата Ким на сестра си Клои в клипа. 
Кардашиян имаше трудности да забременее отново, след като през 2013г. роди дъщеричката си Норт Уест. С Кание опитват да имат второ дете от доста време и това е широко засегната тема в епизодите на риалити шоуто. 
“Опитваме се, опитваме всеки ден. Изтощително е! Кание винаги казва, че опитите за бебе номер 2 не са толкова забавни, колкото тези за бебе номер 1,” сподели наскоро пред E! News Ким.
Кардашиян дори имаше сериозни проблеми и се наложи да ѝ направят спешна операция, след която стана ясно, че е възможно тя да не може да износи второ дете. “Няма на света нещо, което да желая повече, от това отново да съм бременна и да мина отново през това преживяване. Бих платила огромни суми, за да се случи отново. Сурогатното майчинство е плашещо за мен, не бих искала да го правя, не искам това да се превръща в моя реалност,” сподели тогава старлетката. 
За щастие обаче, щастливата новина е вече факт. Новото попълнение в голямата фамилия Кардашиян ще е второ дете за Ким и Кание, които се ожениха преди година в Италия. Дъщеря им Норт пък ще навърши 2 години на 15-ти юни. 
Снимка: Profimedia