Ким Кардашиян дебютира на Met Gala

Ким Кардашиян най-сетне мина по червения килим на Met Gala. Носеха се слухове, че досега Ким е била отритната от събитието, и то не от кого да е, а от самата Ана Уинтур.

Кание Уест обаче впрегна връзките си и ето че риалити звездата вече не е персона нон грата. Ким дебютира на Met Gala, като определено привлече вниманието върху себе си с тоалета си. Уви, бременната Кардашиян беше обявена за една от най-лошо облечените дами на вечерта.

И този път ние също се налага да се съгласим с критиците й…

Леко абсурдният аутфит на Ким се състоеше от рокля на Givenchy с тежък флорален принт, поло яка и ръкави, които завършваха с ръкавици, което създаваше ефект “без ръце”. Ким не пропускаше и да демонстрира заголено бедро с цепка ала Анджелина Джоли. Тоалетът беше допълнен от сандали на висок ток със същата материя и принт.

На фона на пищната Ким, половинката ѝ Кание изглеждаше семпло в черен костюм, също Givenchy.

Уикенда преди събитието Ким и Ана Уинтур обядвали заедно в къщата на главната редакторка на Vogue в West Village. Появата на Ким на Met Gala може би означава примирие между двете, но какво ли би казала новата ѝ приятелка за странния ѝ тоалет?

Снимки: Profimedia

Най-доброто от Met Gala през годините
Кийра Найтли се омъжи!
Никол Кидман показва игривата си страна
Ан Хатауей в отбора на блондинките!