Ким, Кара и поредната корица за LOVE

От няколко месеца списание LOVE загатва какво ще се крие в броя за септември 2015, като по всичко личи, че на страниците му ще има своеобразен фест на клана Кардашиян-Дженър, със специалното участие на Кара Делевин. 

След като видяхме алтернативните варианти на корици, на първия от които позират Кендал Дженър и Кара в доста интимна поза, а на втория Ким е облечена с разноцветни кожи, а веждите ѝ са изрусени, сега е ред да видим и общия кадър на Кардашиян и Делевин, за който от доста време се говори. 
 
На черно-бялата снимка двете позират с мокри коси и в натурален вид, без тежък грим. Ким изглежда както на почти всяка своя фотосесия (или папарашки кадър), а Кара, вярна на щурата си натура, се плези на старлетката. 
Както можете да предположите, Кардашиян сама се похвали със снимката си в социалната мрежа Instagram, споделяйки, че се надява шегите между двете да изглеждат “нормално” на читателите на LOVE. 
По-рано този месец друга от сестрите Кардашиян – Клои, обяви Кара за почетен член на тяхната фамилия. Очевидно супермоделът се разбира доста добре със сестрите на близката си приятелка Кендал, с която са почти неразделни.