Ким и Кание си сложиха златни тоалетни

Ким Кардашиян и Кание Уест вече се чудят какво да правят с парите си! Последната им инвестиция е тоалетна чиния със златно покритие и хладилник с кристали Swarovski.

Британският таблоид The Sun твърди, че Кардашиян и Уест са похарчили 767 000 долара за 4 тоалетни чинии със златно покритие. Придобивката е част от обзавеждането на имението им в Бел Еър.
Сред другите хиперлуксозни покупки за дома са $444 000 за 6 специални легла и почти $325 000 за кухненски уреди, сред които инкрустиран с камъни Swarovski хладилник.
Миналата година друг таблоид съобщи, че Ким е похарчила $100 000 за тоалетна, която автоматично пуска водата. Според източник на таблоида причината за покупката е било притеснението на риалити звездата да не би някой от гостите ѝ да забрави да си пусне водата сам.
Известно е, че Ким има слабост към баните и живо я вълнува какво се случва там. Докато живееше с майка си Крис Дженър 32-годишната Кардашиян критикуваше избора на майка си да обзаведе банята с черен душ и да слага черна тоалетна хартия в банята.
А по време на краткия им съвместен живот с бившия ѝ съпруг Крис Хъмфрис, тя се оплакваше от навика на NBA звездата да опръсква огледалото на банята с паста за зъби.  


Снимкa: Profimedia
Дженифър Анистън се перчи със стегнат бюст
Божествени тела на плажа – първа част
Визия на деня: Ванеса Хъджинс в бяло
Как да не подчертаваме проблемните бедра и ханш?