Ким и Кание ще съдят YouTube потребител

Двойката не е доволна, че личният им момент стана публично достояние.

Годениците са подали жалба в съда срещу YouTube потребителя Чад Хърли, който качи в сайта видео от предложението, което Кание направи на Ким вечерта на рождения ѝ ден. На следващата сутрин видеото беше обиколило целия интернет и всички светски сайтове. 
Според Кание Хърли се е промъкнал на празненството на Ким с друг гост, който е имал покана, но са му разрешили да остане след като подписал декларация, в която се съгласява, че няма право да поства снимки или клипчета от празника. 
Камерите, допуснати да снимат вечерта, били само на E! Online и видеата от тях е трябвало да се използват в реалити предаването на фамилията Keeping Up With The Kardashians. 

В жалбата се казва, че правата за снимки са били екзлузивно на E! и записът на Чад Хърли ги нарушава, въпреки, че самият той е бил наясно с това още преди да публикува видеото.

В същата вечер приятели и роднини на Ким, включително сестрите ѝ, публикуваха снимки в профилите си в социалните мрежи, но нито една от тях не документираше самото предложение. 
Снимка: Profimedia
Видео: Кейти Пери и Патинсън пеят караоке
Miss Bloom Best of: Звездният стил от тази седмица
Любовната история на Миранда и Орландо