Кейти, внимавай! Орландо и Селена отново опасно близки

Орландо Блум и Кейти Пери изглеждат повече от влюбени, но само докато той не срещне чаровната Селена Гомес.

За афера между холивудската звезда и лолитката се говори отдавна, а последните им кадри заедно още повече провокират слуховете. Двамата са засечени в опасна близост в нощен клуб в Лас Вегас след концерт на певицата.

Селена е посетила клуб Light в Mandalay Bay в компанията на близки приятели, сред които бил и Орландо. Разбира се, той е бил без своята половинка Кейти Пери! В един момент обаче актьорът и певицата се усамотили и химията не останала незабелязана от всички присъстващи. А наблюдателни папараци веднага запечатали това с горещи кадри.

Това не е първият път, в който се говори за интимна връзка между младата изпълнителка и актьора от “Властелинът на пръстените”. Преди време двамата бяха засечени на летище в Лос Анджелис, докато се опитват да минат незабелязано между хората. Очевидци дори коментираха, че излезли от летището, хванати за ръце. По-късно те показаха доста близки отношения и по време на различни партита. А бившият приятел на Селена – Джъстин Бийбър, дори налетя на бой на чаровния Блум.