Кейти Пери и Орландо Блум посрещнаха първото си дете

Звездната двойка сподели новината през профила на UNICEF.

Обичайната традиция при известните личности е да разберем за толкова специалното събитие като посрещането на първото им дете от личните им профили в социалните мрежи. Орландо Блум и Кейти Пери решиха да направят нещата по друг начин.

Те избраха да споделят щастливата новина през профила на UNICEF, от където и разбрахме името на първото им дете заедно – Дейзи Дав Блум.

Двойката използва повода, за да привлече вниманието на последователите си към важен проблем, пред който много млади родители са изправени в ерата на COVID-19.

“Знаем, че ние сме щастливци, защото не всеки може да преживее раждането на детето си толкова безпроблемно като нас. Общностите по света все още изпитват недостиг на медицински лица и на всеки единадесет секунди бременна жена или новородено умира, най-често по причини, които са можели да бъдат избегнати”, пишат в публикацията Орландо и Кейти.

“От началото на COVID-19 много повече новородени са застрашени заради повишената липса на достъп до вода, сапун, ваксини и лекарства, които предотвратяват други заболявания.”

Родителите отскоро призоваха последователите си да помогнат по всеки начин, по който могат и да подкрепят най-ценния подарък – здравето на децата.

Popular