Кейт Уинслет забрани на L’Oreal да пипат снимките й

Актрисата Кейт Уинслет ще работи с L’Oreal, но при едно условие – козметичният гигант да не обработва снимките й с фотошоп.

Изискването е включено в новия договор между Кейт и компанията. Звездата от “Титаник” ще бъде рекламно лице на продуктите на Lancome, които са част от империята на L’Oreal.

“Всички ние сме отговорни към бъдещите поколения. Отговорни сме за това да отглеждаме силни жени”, обяснява своето решение Уинслет, която е майка на три деца. 

“Младите момичета гледат какво има в списанията и имат нужда от жени, които са успешни и които могат да им служат като пример. Затова държа аз самата да казвам истината за това коя съм.”




40-годишната актриса неведнъж е говорила открито за прекалената обработка на снимките с рекламите и списанията. Преди две години, тя се опълчи по тази причина срещу GQ. След като списанието публикува своя фотосесия с Кейт, на която актрисата беше силно подмладена и направена да изглежда по-слаба, тя публикува изявление, в което каза: “Не изглеждам по този начин и, което е по-важно, не се стремя да изглеждам по този начин.”
Кристиано Роналдо направи фотошоп гаф
Звездите преди и след разкрасяването с фотошоп
Най-критикуваните корици на модни списания