Кейт с ново начинание, отменя още публични изяви

Бременната херцогиня Кейт Мидълтън се захваща с поредно начинание, този път много близко до сърцето ѝ. 

Катрин ще стане патрон на нова благотвoрителна инициатива, носеща името “The 1851 Trust”, която подкрепя плаването с яхти и се е нагърбила със задачата да върне известното състезание с яхти America’s Cup обратно в британски води. 
Херцогинята обаче не можа да присъства на старта на инициативата, тъй като здравословното ѝ състояние все още е много лошо. Кейт страда от остра форма на сутрешно гадене, а по последни данни това я е принудило да се изнесе от двореца Кенсингтън обратно в къщата на родителите си, където майка ѝ Карол ще се грижи за нея. 
Въпреки това Мидълтън, която е запалена по яхтинга от малка, пусна свое изявление по случай началото на благотворителното начинание. 
“Поласкана съм да бъда патрон на “The 1851 Trust”. Чувствам се голяма късметлийка, че още от малка се наслаждавам на плаването и знам, че това е чудесен начин за младите хора да развиват своите умения и увереност. Очаквам с нетърпение да стана част от тази инициатива и се надявам, че чрез нея ще можем да вдъхновим ново поколение от запалени по яхтинга британци.”
Снимки: Profimedia
Кейт Мидълтън е в тежко състояние, изнася се от двореца