Кейт Мос ще се съблече за корица на Playboy

В продължение на 60 години Playboy показва абсолютно всичко от красивите жени в шоубизнеса. Специално за юбилейния брой, на корицата ще се появи без дрехи и Кейт Мос.

Корицата предстои да се появи в началото на 2014 година. Информацията, че именно Кейт ще е гола на празничната корица, все още не е потвърдена официално. Но запознати твърдят, че моделката и шефовете на Playboy вече са си стиснали ръцете.

Да се снимаш за корицата на Playboy е предизвикателство и за други известни красавици.

Синди Кроуфорд дебютира през 1988 г., но не се поколеба да дефилира с рождените си дрехи и през 1996 и 1998 г.

Още през 1983 г. Ким Бейсинджър, тогава изключително успешен модел, украси корицата. Успешна колаборация, след която Ким стана момиче на Джеймс Бонд в Never Say Never.

Екзотичната Тиа Карере се реши да се разкрие пред Playboy през 2003, доста след като се разведе.

Нашумялата риалити звезда Ким Кардашиян заложи на популярното списание, след като в публичното пространство се появи секс запис с нея. Очевидно Ким е решила, че няма какво повече да крие и през декември 2007 огря корицата на Playboy.

Едно от най-успешните издания на списанието се оказва броят с Кели Брук от 2010. В биографията ѝ освен актриса и какво ли още не, фигурира и “модел на Playboy”.

Интересна история се крие зад появата на сексапилната Дита фон Тийз на корица. Дита има няколко сесии за Playboy, но през декември 2002 е първата ѝ корица. Точно тогава бурлескю танцьорката, нашумяла покрай връзката си с Мерилин Менсън, получава и артистичната си фамилия. За публикацията от списанието са изискали тя да посочи и фамилия. Дита избира една от телефонен указател – фон Трийз, но от Playboy объркват името и изписват фон Тийз и така остава Дита фон Тийз.