Кейт Мос и Кара Делевин с импровизирани еротични кадри

Лошите момичета на британската модна сцена от две поколения Кейт Мос и Кара Делевин за пореден път доказаха, че са ненадминат тандем.

След като супермоделите позираха заедно в реклама на Burberry Prorsum, двете отново бяха наети в комплект, този път като лица на Mango за есенната им кампания “Something in Common” (“Нещо общо”, бел. ред.).
Вчера Кейт и Кара посетиха заедно магазин на марката в Милано, където представиха новата колекция и се срещнаха със своите почитатели. А какъв е резултатът, когато два топмодела приключат с ангажиментите и се отдадат на партита? Интересни снимки в Instagram, както можем да видим и сами. 
“Супер Кейт!” написа Делевин под снимка на Мос, публикувана в профила ѝ. Кара добавя, че кадъра, на който Кейт е по бельо и черен чорапогащник, е лично нейно дело. По-късно и самата Мос застава зад обектива, снимайки Кара в точно толкова провокативна поза. 
Облечената само с бяло палто с косъм и бикини с логото на Супермен Кара озаглави тази снимка “Супер жени!”. Моделът и начинаеща актриса предвидливо е цензурирала гърдите си, за да не бъде снимката ѝ изтрита от Instagram, както често се случва с постове на Риана или Криси Тийгън.